Składniki - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
Sok z liści jarmużu 100% (Brassica oleracea L. varsabellica L.), wyprodukowano z użyciem ekstrakcji wodnej, standaryzowany ekstrakt z owoców camu camu (Myrciaria dubia), w tym naturalna witamina C, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Porcja dzienna (50 ml) zawiera:- Standaryzowany ekstrakt z owoców camu camu: 75 ml
- w tym naturalna witamina C: 15 mg (18% RWS)
RWS- Referencyjna Wartość Spożycia
Masa netto - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
500 ml
Charakterystyka - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
- Jarmuż jest doskonałym źródłem witaminy C.
- Sok z jarmużu ma rzadką konsystencję oraz charakterystyczny dla warzywa kolor i smak.
Przeciwwskazania - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu. Kobiety w ciąży oraz w okresie karmienia piersią powinny skonsultować się z lekarzem.
Stosowanie - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
25 ml dwa razy dziennie pół godziny przed posiłkiem. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Preparat nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przed użyciem każdorazowo wstrząsnąć. Osad pochodzenia naturalnego.
Przechowywanie - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć do 21 dni od otwarcia. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Producent - EkaMedica Jarmuż sok 500 ml
EkaMedica Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.
ul. Bielska 78 a
43-340 Kozy
Informacje dodatkoweSuplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety ani zdrowego trybu życia. Nie należy przekraczać zalecanej porcji produktu do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Przed zastosowaniem produktu sugerujemy zapoznanie się z dokładnymi informacjami podanymi na opakowaniu lub załączonej ulotce.
Służymy Państwu pomocą pod adresem
sklep@cefarm24.pl.