Składniki - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
guinoa biała*, czarna*, czerwona*
* produkty z uprawy ekologicznej
Masa netto - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
300 g
Charakterystyka - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
Quinoa trójkolorowa jest wyskobiałkowa, niskokaloryczna oraz nie zawiera glutenu. Z powodzeniem zastępuje kaszę czy makaron w kuchni tradycyjnej.
Stosowanie - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
Przepłukać przed gotowaniem, gotować ok. 12-15 minut.
Przechowywanie - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
Firma Handlowo-Produkcyjna Cezary Lompart
ul. Białostocka 109a
16-002 Dobrzyniewo Duże
Ważne informacje - Quinoa trójkolorowa BIO (komosa ryżowa) 300 g (Lompart)
Kraj pochodzenia: Peru