Składniki - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
daktyle, wiórki kokosowe, mleko w proszku odtłuszczone, syrop daktylowy, migdały 6,4%, błonnik z akacji, komosa ryżowa ekspandowana, błonnik z łuski babki jajowatej, bakterie fermentacji kwasu mlekowego Bacillus Coagulans GBI-30 6086 (500 milionów jtk/porcję), naturalny aromat.
Wartości odżywcze - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
Stosowanie - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
Produkt gotowy do spożycia.
Przeciwwskazania - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
Nie spożywaj w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Charakterystyka - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
BeRAW Probio Cookie Carmel, ciasteczko probiotyczne o smaku karmelu to mała, ale zdrowa przekąska, która zachwyca swoim intensywnie karmelowym smakiem. Ciasteczko zawiera dobroczynne bakterie probiotyczne z naturalnego szczepu Bacillus coagualns GBI-30 6086. Słodka, mała przyjemność, która wspiera Twój organizm. Świetnie sprawdzi się jako przekąska na raz. Po jej zjedzeniu nie masz wyrzutów sumienia, ponieważ ciasteczko jest wykonane jedynie z naturalnych składników, bez dodatku cukru ( zawiera tylko te naturalnie występujące). Możesz wrzucić takie małe ciasteczko do swojej torebki, plecaka i zabrać ze sobą do szkoły, pracy, czy na piknik, wycieczkę rowerową lub spacer. To również smaczna i zdrowa forma deseru po obiedzie.
Przechowywanie - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości
Masa netto - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
18g
Ważne informacje - BeRAW! Probio Cookie Carmel 18 g
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.