SkładnikiA - cukier i syrop glukozowo-fruktozowy lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok aroniowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczone soki: z czarnej porzeczki (0,25%) i marchwi, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat.
Litera (A lub B) umieszczona przy wyznaczniku serii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
Masa nettoZawartość opakowania: 420 ml.
Charakterystyka- Syropy owocowe Herbapol to smaczne, gęste, wydajne i naturalne produkty – nie zawierają konserwantów ani barwników. Mogą być wykorzystywane do sporządzania zimnych i gorących napojów, z wodą gazowaną lub niegazowaną, można je również dodawać do herbaty, napojów, koktajli a nawet dań i deserów (np. naleśników, kisieli, lodów, gofrów).
PrzeciwwskazaniaNadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu.
StosowanieDo sporządzania napojów: 1 cz. syropu, 9 cz. wody oraz jako dodatek do deserów i koktajli.
PrzechowywaniePrzechowywać w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed światłem i wilgocią.
Producent"Herbapol - Lublin" S. A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Informacje dodatkoweStosować pod nadzorem lekarza. Produkt nie jest przeznaczony do stosowania pozajelitowego.
Służymy Państwu pomocą pod adresem
sklep@cefarm24.pl.