Składniki
sok z owoców jagody leśnej (55 %), cukier
Średnia wartość odżywcza w 100 ml syropu:
Wartość energetyczna (energia) 906 kJ/ 213 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 51,9 g
w tym: cukry 49,8 g
Białko 0,1 g
Sól 0,0045 g
Masa netto
Objętość netto: 250 ml
Charakterystyka
Syrop jagodowy pasteryzowany.
Stosowanie
Do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczenia.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w chłodziarce, spożyć w ciągu 30 dni.
Producent
Polska Róża Ernest Michalski Sp. z o. o.
Ul. Rakowiecka 36, lok. 243
02-532 Warszawa
Zakład produkcyjny:
Falenty Nowe
ul. Róży 5
05-090 Raszyn