Widzisz błąd w opisie ? poinformuj nas o tym !
Składniki100% BIO cukier kokosowy.
Wartość odżywcza w 100 g:- Wartość energetyczna: 1619 kJ/387 kcal
- Tłuszcz: 0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 96 g
- Błonnik: 1,0 g
- Białko: 0,6 g
- Sól: 0,27 g
Masa netto350 g
Charakterystyka- BIO Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak, zbliżony do słodkości brązowego cukru, z subtelnym karmelowym posmakiem.
- Głównym węglowodanem występującym w cukrze kokosowym jest sacharoza a następnie glukoza i fruktoza.
- Indeks glikemiczny cukru kokosowego jest stosunkowo niski i wynosi 35.
- BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym pochodzącym z gospodarstwa ekologicznego, w którym nie używa się środków chemicznych.
PrzeciwwskazaniaNadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu.
StosowanieStosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty, do pieczenia i gotowania.
PrzechowywaniePrzechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
ProducentINTENSON EUROPE SP. Z O.O
Całowanie 94 G
05 – 480 Karczew
Ważne informacje- Produkt może zawierać gluten i sezam.
- Kraj pochodzenia: Indonezja
Informacje dodatkoweStosować pod nadzorem lekarza. Produkt nie jest przeznaczony do stosowania pozajelitowego.
Służymy Państwu pomocą pod adresem
sklep@cefarm24.pl.